miércoles, 25 de junio de 2008

L'Heroi oblidat de la Coca-cola

Frank Robinson és l'heroi oblidat de Coca-Cola. Robinson li va donar el nom a Coca-Cola, va dissenyar el logotip utilitzant per a això la cal·ligrafia spenceriana optant per la combinació de dos dels ingredients del compost, que li donaven un so al·literat i utilitzat per primera vegada en un anunci el 16 de Juny de 1887 i va ser també el primer fabricant del producte final.

1 comentario:

Victor Prat dijo...

Veig que vas agafant el funcionament del bloc.
De moment has introduït diferents notícies que et serveixen per entrar en matèria. No he sabut trobar l’índex dins del bloc. Recorda que, un cop t’hagis introduït en el tema, hauries d’anar escrivint el contingut dels diferents apartats de l’índex (aquest ajuda a estructurar els continguts).
De fet, aquestes notícies podrien formar part, redactades amb un llenguatge fet per tu (no com una part de la notícia: L’heroi oblidat...) d’un apartat d’introducció a l’empresa Coca Cola.
Tal com vam parlar crec que és possible en els blocs anar introduint informació nova ordenada per dates (seria útil per les noves aportacions) i alhora també tenir materials ordenat per temes (seria un lloc per tenir les parts ja elaborades del treball).
Bé aniré entrant en el teu bloc. M’he mirat de subscriure per poder rebre un mail quan hi hagi noves aportacions però no m’ha funcionat.

Víctor